2019 yılının en iyi ücretsiz Android uygulamaları!

Google Play üzerinden pek çok uygulama indirebilmeniz mümkün. Bunlar ortasında olmazsa olmaz diyebileceğimiz en çok kullanılan ve de fiyatsız olan en tanınan uygulamaları sizler için bir ortaya getirdik.

İşte 2019 yılının en yeterli fiyatsız Android uygulamaları;

Instagram

Tahmin edebileceğiniz üzere, milyonlarca kişi tarafından kullanılan Instagram birinci sırada yer alıyor. Anlık ve geçmişe dair fotoğraflar paylaşılıp iletileşme imkanı sunan uygulama için, toplumsal medyanın en güçlüsü demek pek de yanlış olmaz.

Twitter

Twitter, halal dünya üzerinde faal ve ağır bir şeklide kullanılan, popülerliğini müdafaaya devam eden bir platform. Anlık his ve kanıların yazılı ya da görsel olarak paylaşılabilmesini sağlıyor. Ayrıyeten trende giren pek çok mevzu hakkında da bilgi veriyor. Gündemi buradan takip etmeniz ya da burada gündem yaratmanız mümkün. Twitter toplumsal medyanın gücüne dair en hoş örnek.

Whatsapp

Whatsapp, tüm dünyada kullanılan en tanınan ve en yaygın iletileşme ve paylaşım platformudur. Esasen bunu bilmeyeniniz yoktur. Yazılı ya da sesli yazışmaların yanı sıra arama ve manzaralı arama, emoji yollama, pozisyon paylaşma, görüntü ve fotoğraf paylaşma üzere pek çok seçeneği sizlere sunarken hayatınızı adeta kolaylaştırır. Telefonunuzun olmazsa olmaz uygulamalarından biridir.

Başa dön tuşu