2023 Sevgililer Günü için Bitcoin fiyat tahmini!

Sevgililer Günü, sevgi ve şefkatle ilişkilendirilen bir gündür ve birçok yatırımcı için Bitcoin ( BTC ) sevgisi derindir. Dijital para ünitesinin potansiyeline inanıyorlar ve uzun vadede değerli getiriler elde etme umuduyla oynaklığı aşmaya istekliler.

2023 Sevgililer Günü için Bitcoin fiyat tahmini!

Sevgililer Günü’nü kutlamak ve tatilin Bitcoin’in armağan olarak satın alınması üzerindeki potansiyel tesirini araştırmak için yapay zeka kestirimlerini kullanarak Bitcoin’in 2023’teki gelecekteki performansını ve ayrıyeten Bitcoin’in Sevgililer Günü’ndeki geçmiş performansının geriye dönük incelemesini tahlil ettik.

Özellikle, kripto izleme platformu PricePredictions’daki makine tahsili algoritmaları, 24 Ocak’ta alınan bilgilere nazaran, Bitcoin fiyatının 14 Şubat 2023’te 23.868 $ olacağını varsayım ettiğini söyleyebiliriz.

Bitcoin Sevgililer Günü fiyat kestirimi. Kaynak: Fiyat Tahminleri

Gerçekten de, hareketli ortalamalar ( MA ), hareketli ortalama yakınsama sapma ( MACD ), izafî güç endeksi ( RSI ), Bollinger Bantları ( BB ) ve daha fazlasını içeren teknik tahlil ( TA ) göstergelerini bir ortaya getirerek, platformun yapay zekası (AI) Sevgililer Günü’ne kadar BTC fiyatında %4,11’lik bir artış öngörüyor.

Tarihsel BTC Sevgililer Günü fiyatları

2021 Sevgililer Günü, tüm vakitlerin en yüksek düzeylerinin günde 49.000 dolara kadar ulaştığını gördü. Lakin bir yıldan fazla bir müddet sonra, Bitcoin aslında bu düzeyin altında süreç görüyordu ve yaklaşık 42.000 dolardan süreç görüyordu.

Varlık bu kıymetin neredeyse yarısı kadar olmasına karşın, durumu telafi etmek ve romantizmi canlı tutmak bu yılki tatile kalmış olacak. Bununla birlikte, bir dizi kırmızı aylık mumun akabinde, Bitcoin bir kere daha satın alınabilir ve bu da onu bu yıl sevdiklerinize potansiyel olarak sunabileceğiniz bir ikram haline getirebilir.

Bitcoin Tatil fiyat tahminleri

Finbold’un Şükran Günü tatilleri (16.353 $’lık kestirimle, BTC ticaretinin günün başında 16.256 $’da bitmesiyle) ve Cadılar Bayramı (21.348 $’dan günün başında 20.728 $’a ulaşması) tatillerine ait tarihi tahlilleri ve iddiaları kanıtlanmıştır.

Bununla birlikte, CoinCodex.com projeksiyonuna nazaran varlığın 25 Aralık 2022’de 12.117 dolardan süreç göreceği iddia edildiğinden Noel varsayımı de adil olmadı.

Bu ortada, Bitcoin son 24 saatte %0,13 ve evvelki yedi günde %8,04 artışla 22.924 dolardan el değiştiriyor ve toplam piyasa kıymeti 441,7 milyar dolar.

Sorumluluk Reddi: Bu sitedeki içerikler yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

Başa dön tuşu