TelPark ile otopark sorununa son!

Güvenlik teknolojileri alanında, farklı kesimlere ve gereksinimlere yönelik tahliller geliştiren Sensormatic, bilhassa büyükşehirlerde bir epey kısıtlı olan park alanlarının verimli kullanımı, engelliler için ayrılmış alanların suistimalinin önlenmesi, VIP için ayrılmış otopark alanlarının özelleştirilmesi üzere farklı maksatlar için kullanılabilen yeni kuşak bir park bariyer sistemi sunuyor.

TelPark ile otopark meselesine son!

Sensormatic Ar-Ge departmanı tarafından geliştirilen TelPark, park yerlerini yalnızca orayı kullanmaya hakkı olan bireylerin kullanmasını sağlıyor. TelPark sayesinde yetkisi olan kullanıcılar, taşınabilir aplikasyon, SMS ya da uzaktan kumanda ile bariyerin açılması için komut veriyor. Araç, park alanından ayrıldığında ise TelPark otomatik olarak bariyeri kapatıyor.

AVM ya da hastanelerde engelliler için ayrılmış alanlara park yapılmasını önlemek ve daha rahat park edebilmelerini sağlamak için kullanılabilen TelPark, engelli müşterilerin telefon numaralarını evvelce sisteme kayıt ederek onlar için yaratılan özel alanların öbürleri tarafından işgal edilmesini engelliyor. Bu formda ilgili AVM ya da hastane toplumsal sorumluluk alanında da fark yaratmış oluyor.

Zincir yahut departmanlı mağazalar özel müşterilerinin telefon numaralarını sisteme tanıtarak özel park yerlerinden yararlanmaları ve beklemeden park yeri bulabilmelerini sağlıyor. Müşteri otoparka geldiğinde sistem kısa bildiriyle ilgili şahsa bilgi vererek hangi müşterinin geldiğini anında bildiriyor. Bu usul sayesinde özel müşterileri karşılamak yada onlara özel sürprizler hazırlamak mümkün oluyor. Müşteri tecrübesine olumlu tesir sağlayan sistem, raporlama yazılımı sayesinde geçmişe yönelik bilgi vererek müşterilerin ziyaret alışkanlıklarının ölçümlenmesine de takviye oluyor.

Park alanlarını verimli ve inançlı biçimde yönetin

TelPark, kısıtlı park alanlarını verimli kullanmaya imkan tanıyor. Kullanıcı dostu bir sistem olan TelPark, taşınabilir aplikasyon üzerinden otoparkın doluluk oranı ve hangi TelPark noktasının boş olduğunu gösteriyor.

Öte yandan TelPark kullanıcıları, ayrıyeten bir otopark ödemesi için vakit kaybetmiyor. Aygıt GSM modülü ile çalıştığı için her giriş çıkışta kullanım mühleti GSM operatörüne bildiriliyor. Bu sayede kullanıcılar, telefon faturalarında otopark kullanım fiyatını de görebiliyor ve tek bir faturayla ödeme yapabiliyor.

Başa dön tuşu