Huawei’den ABD’nin kararı sonrası indirim kampanyası!

Huawei’den ABD’nin yaptırım kararlarının akabinde bir duyuru geldi. Kullanıcı taleplerini dikkate alarak verdiği tüketici hizmetlerini geliştiren Huawei, teknik servis fiyatlarında indirim kampanyası başlattı. Teknik servis hizmeti alan kullanıcılara ayrıyeten, aktüel modeller için stoklarla sonlu olarak fiyatsız ekran hami sinema de ikram ediliyor.

Huawei’den ABD’nin kararı sonrası indirim kampanyası!

Huawei’den yapılan açıklamaya nazaran, bu haftadan itibaren başlayan kampanya kapsamında her ayın son perşembe, cuma ve cumartesi günleri, her türlü telefon tamiratında 100 TL’ye varan indirimler Huawei sahiplerini bekliyor. Şayet bu günler tatil yahut servisler kapalı ise gelecek birinci gün kampanya devam ediyor..

Huawei servis günleri, ayda bir sefer teknik servise kendisi gelip aygıtı elden teslim eden kullanıcılar için geçerli. Kullanıcılar model fark etmeksizin telefonlarını direkt Huawei teknik servisine getirdiklerinde, 1 saat içinde sorun giderilip telefon kendilerine teslim ediliyor.

Bu kampanyaya katılan Huawei Teknik Servisi adreslerine, kullanıcılar Huawei aygıtlarındaki HiCare uygulamasından yahut Huawei’nin internet sitesinden erişebiliyor. Teknik servis hizmeti alan kullanıcılara ayrıyeten, yeni modeller için stoklarla sonlu olarak fiyatsız ekran esirgeyici sinema de ikram ediliyor.

Ücretsiz ekran kollayıcı sinema stoklarla sonlu ve Mate 10 Lite, Mate 10 Pro, Mate 20 Lite, P Smart 2018, P Smart 2019, P9 Lite 2107, P20, P20 Pro, P20 Lite, Y5 2018, Y6 2018 ve Y7 2018 model telefonları kapsıyor. Pekala ya siz bu bahis hakkında ne düşünüyorsunuz? 

Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlere aktarmayı unutmayın. 

.

Başa dön tuşu