Wild Rift’te sohbet değişiyor, yeni bir mod ekleniyor

League of Legends’in taşınabilir versiyonu olan Wild Rift oyun içi yeniliklerle desteklenecek. Oyunda sohbet değişirken yeni bir klon modu da ekleniyor. İşte ayrıntılar.

Wild Rift için 3.5 sürümü kısa mühlet içerisinde tüm oyunculara sunulacak. Yeni güncellemede dikkat çeken en büyük yenilikler sohbet kısmına gelen kısıtlama ve yeni oyun modu.

Sohbette herkes seçeneği kalkıyor

Sürüm notlarına nazaran Wild Rift’te rakip ekiplerin birbiriyle görüşmesi için “herkes” seçeneğini kullanması iptal ediliyor. Evvelki devirde oyuncular rakiple bağlantıya geçebiliyordu. Güncelleme ile bu özellik iptal edildi. Oyuncular artık yalnızca kendi ekip arkadaşlarıyla sohbet edebilecek. Bunun sebebi ise “herkes” özelliğinin olumsuz etkileşimler için daha fazla kullanılması.

3 yeni şampiyon geliyor

Oyundaki bir öbür yenilik ise eklenecek şampiyonlar. Resmi takvime nazaran oyuna 3 yeni şampiyon gelecek. Tarihler ise şöyle;

18 Kasım – Aatrox ve Kayn

15 Aralık – Lily

Klon savaşları

Wild Rift

Oyundaki son yenilik ise Wild Rift klon savaşları olacak. Bu modda kadrodaki oyuncuların hepsi tıpkı kahramanı alabilecek. Böylelikle oyunda çok farklı bir tecrübe yaşabileyeceği üzere ulti komboları öne çıkacak.

Android için League of Legends: Wild Rift indir

iOS için League of Legends: Wild Rift indir

Kaynak: İndir

Başa dön tuşu