2019 yılının en iyi 10 Netflix filmi!

1- American Factory

Çinli bir şirketin Ohio’daki bir fabrikayı tekrar açmasıyla ümitler yeşerir. Lakin yaşanan kültür çatışması, bu Amerikan hayalini sonlandırmak üzeredir.

2- The Two Popes

Katolik Kilisesi için kritik bir dönüm noktasında Papa 16. Benedict, geleceğin papası Kardinal Bergoglio ile beklenmedik bir dostluk kurar. Gerçek olaylardan uyarlandı.

Başroldekiler: Anthony Hopkins, Jonathan Pryce, Juan Minujín

3- Tall Girl

Hayatını daima eğilerek geçiren 1,85 cm uzunluğundaki Jodi, öz inanç eksikliğinin üstesinden gelmeye karar verir ve kendini lisedeki bir aşk üçgeninde bulur.

Başroldekiler:Ava Michelle, Griffin Gluck, Sabrina Carpenter

4- Vücudumu Kaybettim (I Lost My Body)

Film, ayrıldığı bedenini bulmaya karar veren ve bunun için laboratuvardan kaçan bir elin kıssasına odaklanıyor. Vücudundan ayrılmış bir el, ilişkin olduğu bedeni bulmak için laboratuvardan kaçarak yola koyulur.

Fakat bu hiç de kolay olmayacaktır, zira yol boyunca karşısına üstesinden gelmesi gereken birçok pürüz çıkar. Pizza kuryesi olan Naoufel’e kavuşmak için her şeyi yapmaya hazır olan el, önüne çıkan güvercinler ve sıçanlarla çaba eder. Elin bedenden nasıl ayrıldığının karşılığı ise Naoufel ve Naoufel’in kütüphane çalışanı Gabrielle’e olan hislerinde gizlidir.

Başa dön tuşu