Wolfenstein: Youngblood açık uçlu olacak!

Wolfenstein: Youngblood baş imalcisi Jerk Gustafsson, oyunda oyuncuların düzeyleri tamamlayabileceği çeşitli yolların olacağını PlayStation mecmuasına yaptığı röportajda söyledi.

Wolfenstein: Youngblood açık uçlu olacak!

Gustafsson; Dishonored ve Prey geliştiricisi Arkane Studios ile ortak çalışmanın Machine Games’e “açık uçlu yapıyı daha evvel yapılanlardan epeyce farklı bir şekilde” keşfetme fırsatı sunduğunu belirtti.
 
“Oyuncuların Wolfenstein: Youngblood düzey dizaynlarında Dishonored oyunlarından pek çok benzerlik göreceğini düşünüyorum. Tecrübe olarak biraz farklı olabilir, bilhassa savaş senaryosu ve genel olarak bir misyona yaklaşırken farklı yollar bulma konusunda.”
 
“Açık uçlu yapı ve co-op, kıssa anlatımı kısmını biraz zorlaştırdı. Güçlü bir öykümüzün olduğunu düşünüyoruz lakin daha evvel yaptıklarımızdan epeyce farklı; yalnızca ton olarak değil içerik ölçüsü konusunda da biraz daha hafif ve bence evvelki oyunlara nazaran en büyük değişiklik: Campaign modu biraz daha kısa lakin oynanış mühleti daha uzun.”

Ayrıca Campaign modunu tamamladıktan sonra vakit ayırabileceğiniz meydan okumalar ve yan misyonlar de oyunda bulunacak. Wolfenstein: Youngblood büsbütün yeni bir co-op oyunu. Oyunu isterseniz arkadaşınızla isterseniz de size eşlik eden bir yapay zeka ile birlikte oynayabileceksiniz.

Oyun 1980 yılında, BJ Blazkowicz’in ikinci Amerikan İhtilali’ni ateşlediği Wolfenstein II: The New Colossus’tan 19 yıl sonrasında geçiyor ve Nazilerle çaba eden bir sonraki Blazkowicz neslini tanıtıyor. Oyuncular Blazkowicz’in ikiz kızları Jess ve Soph’dan birinin denetimini alarak Nazi işgali altındaki Paris’te kayıp babasını arayacak.

Wolfenstein: Youngblood 26 Temmuz’da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.  

Başa dön tuşu