Samsung, Pokemon temalı ürünleriyle dikkat çekti

Samsung, tarihin en sevilen çizgi sineması Pokemon’un karakterlerinin yer aldığı yeni eserleriyle isminden kelam ettirmeyi başardı.

Samsung Galaxy Z Flip 4, Galaxy Buds 2 Pro ve Galaxy Watch 5 için tasarlanan bu yeni pokemon temalı eserler epeyce dikkat caziptir. 1990’lar başlayıp hala farklı halleriyle devam eden Pokemon serisi, dünya genelinde pek çok izleyiciye sahiptir. 25 yıldır birinci günkü popülerliği ile devam eden seride artık Ash Ketchum ve Pikachu olmas da Pokemon eserlerinin popülerliği her geçen gün devam ediyor. Samsung yaptığı yeni çalışmalar ile Pokemon popülerliğini sürdürmeye devam ediyor.

Samsung, Pokemon temalı eserleriyle dikkat çekiyor

Güney Kore merkezli dev üretici Galaxy eserlerinde yeni Pokemon temalı aksesuarlarının tanıtımını gerçekleştirdi. Bu özel üretim aksesuarlar öncelikle Güney Kore pazarında satışa sunulacak ve ilerleyen periyotlarda ise başka ülkelerde de satışa sunulması bekleniyor. Galaxy Z Flip 4, Galaxy Buds 2 Pro ve Galaxy Watch 5 isimli modeller için üretilen yeni aksesuarlar hayli beğeni topluyor: Flip 4 modelindeki Pokemon temalı silikon gereçten üretilen kılıf Pikachu, Bulbasaur, Squirtle ve Charmander’ın yanı sıra pek çok poke topları ile tasarlanmıştır. Bunun yanı sıra Galaxy Watch 5 için tasarlanan pokemon temalı kayışta epey dikkat caziptir. Birebir vakitte adeta gerçek bir pokemon topu üzere gözüken Galaxy Buds 2 Pro’nun kutusu hayli beğenildi. Kelam konusu bu şarj kutusunun Samsung markalı öbür kablosuz kulaklık modelleri ile uyumlu olduğunu da belirtmek gerekir.

Güney Koreli şirket Samsung, Pokemon temalı eserlerin yanı sıra tıpkı vakitte öteki tanınan seriler için de yeni eserler sunuyor. Bunlar ortasında ise Star Wars yer alıyor. Samsung Star Wars Galactic aksesuarları markanın resmi internet sitesinde bulunuyor. Dev teknoloji şirketi Samsung, 26 Aralık tarihinden sonra Pokemon temasına sahip eserlerini resmi internet sitesinde satışa sunacak.

Kaynak: İndir

Başa dön tuşu