Kingston’dan yeni kurumsal çözümler

Yeni şoför, sistem şoförü için ayrılan bir ya da iki M.2 NVMe yuvasına sahip sunucular için ülkü bir tahlil sunuyor. Böylelikle bu sunucularda ön taraftaki 2,5 inç şoför yuvaları ek depolama için kullanılabiliyor. 2280 tipindeki DC1000B dahili güç kaybı müdafaa özelliğine sahip. Eser ayrıyeten 0,5 DWPD4 seviyesindeki dayanıklılığıyla uzun kullanım ömrü sunuyor. Sistem konseyimi, ön bellek ve kayıt tutma için tasarlanan Kingston DC1000B 3,2 GB/s ve 205.000 IOPS2 suratlarıyla inanılmaz performans sunuyor.


Kingston’dan yeni kurumsal çözümler

“M.2 tipi aslen istemci makineleri için tasarlanmış olsa da küçük boyutları ve yüksek performansıyla sunucularda kullanmak için de alımlı hale geliyor.” diyen Kingston SSD Eser Müdürü Keith Schimmenti, kelamlarını şöyle sürdürüyor: “DC1000B, hem çok tanınmayan hem de en üst seviye markaların sistem şoförü için M.2 NVMe SSD’lerden yararlanan en yeni sunucu modelleri için özel olarak geliştirildi.”

Yüksek performanslı bir M.2 (2280) NVMe SSD olan DC1000B, 3D TLC NAND özelliğiyle birlikte en son Gen 3.0 x 4 PCIe arayüzünü kullanıyor. Sunucularda kullanmak için tasarlanan DC1000B, data merkezlerine uygun maliyetli bir sistem şoförü tahlili sağlıyor. Büyük ölçekli raf tipi sunucularda dahili sistem şoförü formunda kullanmak için ülkü olan eser ayrıyeten yüksek performanslı ve dahili güç kaybı müdafaa özelliğine sahip M.2 SSD’lere gereksinim duyulan özel emelli sistemlerde de kullanılabiliyor. DC1000B, istemci sınıfı SSD’lerde fazla görülmeyen kurumsal seviyede performans tutarlılığı ve düşük gecikme mühleti üzere özellikler sunuyor.

Başa dön tuşu