Turkcell’den bayramda yurt dışı sürprizi

Turkcell, Kurban Bayramı’nı yurt dışında karşılamaya hazırlanan müşterileri için çok özel bir sürpriz hazırladı. Tarifesi ne olursa olsun Turkcell, 5 – 18 Ağustos tarihleri ortasında yurt dışında olacak kişisel ve kurumsal faturalı tüm müşterilerine 1GB internetin yanı sıra 60 dakika (arama/aranma) yahut 60 SMS armağan ediyor. Turkcell’liler bu armağanla ABD’den Almanya’ya, Avustralya’dan İtalya’ya, Güney Afrika’dan İspanya’ya kadar 88 farklı ülkede bayram coşkusunu yakınlarıyla doyasıya yaşayacak 

Turkcell’den bayramda yurt dışı sürprizi

Müşterilerini yalnızca Türkiye’de değil, dünyanın her yerinde en uygun hizmetle buluşturan Turkcell, bu bayramda yurt dışına çıkacak müşterilerine özel bir ikram sunuyor. Kişisel ve kurumsal faturalı tüm Turkcell’liler tarifelerinden bağımsız olarak bayram periyodunda yurt dışında yapacakları 1GB’lık internet kullanımının yanı sıra 60 dakika görüşme yahut 60 SMS’i bayram armağanı olarak fiyatsız kullanabilecek. 88 ülkeyi kapsayan Kurban Bayramı ikramıyla, Turkcell’liler dünyanın dört bir yanında rahat bir formda bağlantı kurabilecek. 5–18 Ağustos tarihleri ortasında yurt dışında bulunacaklara otomatik olarak tanımlanacak olan ikramla Turkcell müşterileri sevdikleriyle Türkiye’deki üzere bayramlaşacak.

Yurt dışındaki birinci kullanımda devreye girecek ve 1 saat geçerli olacak ikram aşağıdaki 88 ülkede kullanılabilecek:

ABD, Almanya, Arnavutluk, Avustralya, Avusturya, Azerbaycan, Bangladeş, Belçika, Beyaz Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri, Bosna Hersek, Brezilya, Bruney, Bulgaristan, Cebelitarık, Çek Cumhuriyeti, Çin, Danimarka, Ekvator, Ermenistan, Estonya, Faroe Adaları, Fiji, Filistin, Finlandiya, Fransa, Guatemala, Güney Afrika, Güney Kore, Gürcistan, Hırvatistan, Hollanda, Hong Kong, Irak, İngiltere, İran, İrlanda, İspanya, İsrail, İsveç, İsviçre, İtalya, İzlanda, Kanada, Karadağ, Katar, Kazakistan, Kıbrıs, Kırgızistan, Kosova, Kosta Rika, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Macaristan, Makao, Makedonya, Malezya, Malta, Mısır, Moldova, Monako, Montserrat, Nepal, Nijer, Norveç, Panama, Polonya, Portekiz, Porto Riko, Romanya, Rusya, San Marino, Sırbistan, Singapur, Slovakya, Slovenya, Sri Lanka, Suudi Arabistan, Tacikistan, Tayland, Tayvan, Tunus, Ukrayna, Uruguay, Yeni Zelanda, Yunanistan.

Başa dön tuşu